Пиле, пате, коте, зайче, бебе – всички си имаме мило обръщение към любимия човек, което използваме в моментите на нежност, когато ни е хубаво или като важна част от стратегията да умилостивим или да постигнем някоя цел. „Коте, хайде да отидем на кино?“, „Бебе, нали може да гледам мача тази вечер?“, „Пиле, имам изненада за теб“... примерите са безброй и са познати на всеки.

Перфектни хора обаче няма. И това го знаете. Хубавото е, че любовта е такова едно особено нещо, че те кара да заобичаш и недостатъците на човека до теб. Да го обичаш дори в моментите, когато те изнервя най-много, когато имаш сто причини да му се сърдиш, когато ти се иска едновременно да крещиш и да чупиш, когато забравяш за всички „пилета“, „патета“, „котета“, „бебета“ и в ума ти се въртят единствено обръщения от рода на „чудовище“. Може да е чудовище, ама си е твоето чудовище, нали?

Тази любов търсим всички и тази любов си заслужава да бъде отпразнувана! А какво по-подходящо място от парти, на което всички чудовища ще са на почит? И обстановката ще е подобаващо зловеща, компания ще ти правят всевъзможни създания – пирати, вещици, скелети, зомбита, супер герои и супер злодеи, а живите изпълнения на Ice Cream, Прея и Били Хлапето ще раздвижат кръвта и краката ти.

Покажи любовта си към твоето чудовище – заведи го на I Scream Halloween Party в зала Rainbow Plaza в София на 31 октомври 2015 г.! А ако си необвързан, дочухме, че ще има доста очарователни и интересни чудовища на партито – кой знае, може пък този Хелоуин да се окаже нощта, която ще преобърне живота ти и в него ще нахлуе някой, на когото да казваш „пиле“, „пате“, „коте“, „бебе“ и... моето чудовище!