Забързано ежедневие, безброй задачи и малко време - на всеки от нас му се налага да се изправя пред много предизвикателства. А има ли дни, в които се чувствате като супергерой, който може да се справи с всичко? 

Да, всеки от нас е непобедим и нищо не може се изпречи на пътя ни! Точно това ни напомнят от Сердика Център - мястото, което винаги намира начин да поглези както малките, така и големите посетители с различни интересни активности.

Този път можем да станем свидетели на уникална колекция от фигури на супергерои. В Сердика Център, за първи път в България, вече ни очакват постаменти в реален размер на 9 любими образа от комиксите. Батман, Спайдърмен, Хълк, Жената чудо, Железният човек, Тор, Ракета, Черната Пантера и Капитан Америка.. Можем да ги разгледаме и да се снимаме с тях до 6 юли. 

Може би много от вас смятат, че тези познати комикс герои са отлично забавление за децата. Разбира се, малчуганите разпознават всяка една от фигурите, но най-интересното е, че фигурите привличат вниманието не само на най-малките, но и на възрастните, благодарение на прецизната си и детайлна изработка.

Търговският център за пореден път намира начин не просто да ни изненада, но и да ни напомни, че тези герои са олицетворение на смелостта, справедливостта и честността. Добродетели, които трябва да предадем на малките ни съкровища.

Единствената по рода си изложбена колекция може да бъде открита на нива -1, 0 и 1 в Сердика Център. Разходката из прохладните коридори вече е още по-вълнуваща, защото зад почти всеки ъгъл ни очаква супергерой. А всеки един от 9-те постамента изобразява емблематична сцена от конкретните филми, посветени на тях.

Нали не си мислите, че търговският център би организирал толкова мащабна и любопитна изложба, без да има и вълнуващи подаръци? Всеки от посетителите може да участва в специална томбола за страхотни награди.

Всичко, което трябва да направим, е вземем книжка от Бюро Информация, да разгледаме фигурите и да съберем печатите, които са със специалния символ на всяка от тях.

След това, отново на Бюро Информация, трябва да се регистрираме за томболата. А за да бъде още по-интересно, можем да се потърсим Супермен, който да ни разходи из колекцията и да ни ни разкаже по нещо интересно за всеки супергерой. Разбира се, това не е всичко.
 
Какво още открихме в Сердика Център, което буквално ни изуми? След приятната разходка в търговския център или ако искаме да разпуснем след напрегнат ден, през цялото лято на наше разположение е и изцяло новото йога студио Yoga Vibes. А какво е интересното за него? То е разположено под открито небе на ниво +3 и ни помага да открием спокойствието, от което се нуждаят умът и тялото ни. 
 
Концепцията на йога студиото е изцяло съобразена с топлия летен сезон и ни дава възможност да практикуваме различни стилове йога от сутрин до вечер. 
 
Изцяло в унисон с летния вайб в Сердика Център забелязахме още едно забавление - лятно кино, което се намира на ниво +3. Това е мястото, където всяка вечер можем да се насладим на любими български и чуждестранни филмови заглавия. А точно сега футболните запалянковци могат да гледат всяка вечер най-интересните футболни мачове за сезона.
 

Шопинг изкушения

Разбира се, посещението в мола не може да бъде завършено, ако не посетим някои от многобройните магазини. Добрата новина е, че намаленията са започнали, което означава само едно - шопингът може да бъде не само много приятен, но и изгоден. 
 
Mango отново предизвиква и изкушава с лятната си колекция. Свежи и ярки цветове, леки и естествени материи и модели, съобразени с фигурата на всяка дама - можем да открием по нещичко за всеки вкус.
 

Не бива да забравяме и за мястото, където красотата е поставена на пиедестал - Sephora. Наред с всички нови предложения от водещите световни брандове за грим, можем да намерим и много слънцезащитни продукти и специална грижа за кожата през горещите месеци. 

Топлото време и високите температури ни напомнят, че Сердика Център е мястото, където можем да се спасим от градските горещини, да се забавляваме, да научим нещо ново, да се развиваме и да пазаруваме. А ти ще си подариш ли незабравимо преживяване?