Това е за всички, които са в трудна ситуация. Тези, чиито взаимотношения с половинките им са в застой. Част от вас са с единия крак навън, но и може би искат все пак да останет... Изчерпали сте отговорите и извиненията за партньора си и сте наистина уморени. Разбирам ви...

Но винаги помнете, че преди някой друг, трябва да поставите себе си на първо място. Това е единственият начин, по който нещата ще се получат.

Това не означава непременно, че човека до вас е лош, просто не може да бъде единствения. Докато не е готов, няма да бъде онзи, когото очаквате. Простете му, затова че ви „даде урока“ на разбитото сърце. Простете му, защото той се нуждае от това. Защото ще разбере, че чрез всичко това - всичко, което сте направили и бихте направили, все пак щяхте да продължите.

Простете му, защото ви научи, че макар и не всички да са съвършени, има хора на този свят, които ни позволяват да видим, че душата им е достатъчно съвършена. Може би сте виновни за това, че сте останали толкова дълго, защото сте позволила на връзката ви да се задълбочи. Но сега е време да поемете дълбоко дъх, да излезете през вратата и да я затворите силно!

Никога не трябва да се опитвате да промеяте някой друг - това никога няма да се случи. Не е нужно неговата реалност да е и ваша. Понякога той е този, който ни учи, че любовта не е достатъчна. Не губете себе си, влюбвайки се в някой друг. Бъдете своята най-добра версия, винаги! Това е всичко, което наистина можем да направим в този свят.

Не позволявайте на човека, за когото мислите, че е единствен за вас, да ви накара да забравите, че и вие сте такива за себе си. И винаги, винаги, винаги избирайте първо себе си!