Талула Уилис не пренебрегна ядливите коментари към новото си видео в социалната мрежа.

Когато родителите ти са Брус Уилис и Деми Мур, изглежда, че животът ти трябва да е приказка. Но в действителност децата на известни личности се сблъскват с проблеми, за които ние, простосмъртните не бихме могли дори да предполовим.

Деми Мур и Брус Уилис запазиха приятелски отношения след развода си през 2000-та година. Двамата имат три дъщери: Румър (на 35 г.), Скаут (на 33 г.) и Талула ( на 30 г.). Момичетата имат добро положение в обществото и са в прекрасни отношения с родителите си. Семейството им е просто един чудесен пример за подражание. Именно момичетата обаче наскоро станаха мишени на жестоки интернет коментари и ,уви, тове не е за първи път.

Кем поредното си видео в социалните мрежи Скаут Уилис получи порой от меко казано нелюбезни коментари. Момичето, което развива певческата си кариера в момента, издаде нов сингъл Over And Over и сподели видео, в което цялото семейство, включително и майка й Деми, сестрите й и едногодишната й племенница Луета, танцуват на тази песен. А видеото бързо набра популярност и събра хиляди гледания.

Критиците им, стоящи зад малките екрани на телефоните, разбира се се включиха с коментари. „Изглежда, че Брус Уилис се е клонирал три пъти“, иронизира един потребител, докато друг добавя: „Как може толкова красиви хора да имат толкова грозни дъщери? Това е, защото приличат на татко си!“

Подобно пренебрежително внимание от страна на обществеността беше последната капка, която преля чашата на Талула Уилис. Тя бе неспособна да запази мълчание и даде подобаващ отпор на троловете в своята вече изтрита публикация:

„Здравейте! Вероятно вече сте гледали нашето семейно видео, в което танцуваме на новата песен на Скаут. Това е голямо удоволствие за нас! — чистосърдечно призна момичето и добави: „Всички (а когото и да кажем) се учудват, когато разберат колко жестоки и зли са хората към нас.“ Затова за мен е важно да посоча такива примери на… мерзост.“

Талула обобщи своята гледна точка с фразата за „мерзостта“: „Благодаря на Бог за терапията и благодаря на Бог за новата песен Скаут!!!“

Тук трябва да припомним, че всичко това се случва на фона на трудните времена, които преживяват семейство Уилис. Брус прекрати холивудската си кариера през 2022-та година поради битката си с афазия, заболяване, което засегна говорните способности на актьора. Миналата година семейството на героя от "Умирай трудно" каза, че болестта му е прогресирала и сега той е диагностициран с фронтотемпорална деменция (FTD).

Създателят на сериала „Детективска агенция „Лунна светлина“, който направи Брус Уилис известен, Глен Гордън Карън наскоро разказа колко трудно му е на актьора. „Той не е книжният плъх, който беше някога. Изглежда, че ме разпознава в първите няколко минути, но вербалните му способности забележимо са се влошили“, сподели Глен в сърцераздирателно интервю за Page Six.

Семейството на Брус подкрепя актьора в този труден период и го обгражда само с положителна енергия. Например Уилис е дядо вече повече от година. Дъщеря му Румър роди момиченце през април 2023-та година от гаджето си Дерек Томас.

Въпреки несправедливостта и жестокостта на коментарите в социалните мрежи, семейство Уилис-Мур остава единно и сплотено. Сега това е по-важно за тях от всякога.