Обичаният от милиони дами по света актьор Джейсън Момоа сподели видео в своя Инстаграм профил, което буквално озадачи всички негови фенки. На него се вижда как негов приятел влиза в ролята на фризьор и реже прекрасната му коса.

В клипа той обяснява и самата причина за шокиращото си решение: "Да, бръсна се, правя го заради пластмасата за еднократна употреба - уморен съм от всички тези пластмасови бутилки, трябва да спрем... наистина. Пластмасовите вилици, всички тези глупости".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jason Momoa Diaries (@jasonmomoadiaries)

 

Припомняме ви, че откакто Джейсън участва и в "Игра на тронове" и получи главната роля на Аквамен във вселената на DC, дългите му кичури се превърнаха в негова запазена марка. "Тя отива в нашата земя, отива в нашия океан. Просто виждам някои неща в нашия океан, които са толкова тъжни, така че моля ви, всичко, което правите, за да премахнете пластмасата за еднократна употреба в живота си - помогнете ми... Пластмасовите бутилки са нелепи. Днес се произвеждат алуминиеви, което е фантастично", продължава още 43-годишният актьор. 

Е, момичета, на вас как ви харесва повече - преди или сега?