Хората, родени през септември, са топли.
Като есенен ден в парка. Като чаша горещ шоколад. Като шал, завил раменете ти. Като лъчите на слънцето, галещи лицето ти. 

Хората, родени през септември, са всичко това и още много неща...

Те са някак дълбоки и зрели. Винаги по-зрели от годините си. Така, както есента е по-зряла от лятото. Те сякаш гледат света с други очи. И откриват неща, невидими за останалите. Виждат истината, скрита зад фасадата. И чуват топлия и канещ глас на живота.

Те са носители на вътрешна мъдрост. И осъзнаване. Осъзнаване, че всяка промяна се случва с причина, че всяко израстване е красиво. Осъзнаване, че ходът на живота е винаги напред, никога назад. Осъзнаване, че най-важен е мигът. Моментът, в който си тук и сега. 

Те са мечтатели и романтици. Хора, които обичат да се усамотяват, за да се връщат към себе си. Да преоткриват стремежите си, копнежите си, вярата си. Да преоткриват себе си. Да преоткриват нещата, които изпълват с удовлетворение и топлина сърцето им. 

Те са създатели. На красиви неща. Стойностни неща. Истински неща. Неща, които отразяват светлината в душата им. Креативността им се отразява във всичко, до което се докосват. И което с докосването си обогатяват. Променят. И пресътворяват. 

Те са естествени. Непосредствени и неподправени. Спокойни и успокояващи. Чувствени и чувствителни. Искрени и истински...

Просто... страхотни!