Снимка на малко китайче предизвика истински фурор в интернет пространството. Уанг Фуман изминава всеки ден по 5 км на -10°, за да може да отиде на училище. Единственото, с което е облечен е тънко палто, а защото няма шапка всяка сутрин веждите и косата му са покрити с лед. 

За да помогне на момчето, чието семейство е в затруднено финансово положение, учителят на Фуман го заснема и публикува снимката в интернет пространството като разказва неговата история: 

Уанг е едва на 8 години и живее в малко селце в китайската провинция Юнан с баба си и сестра си. Майка му ги напуска, когато е бебе, а баща му работи далеч. Условията за живот на семейството са изключително лоши.

За да бъде историята още по-тъжна, се оказва, че в училището на Уанг няма отопление и децата трябва да носят дебели дрехи, за да се топлят.

След като историята набра популярност, интернет потребителите събраха помощи в размер на 450 000 долара за Уанг. Тези пари ще бъдат използвани за ремонт на централното отопление в училището и за закупуване на отоплителни уреди и топли дрехи за децата от бедните семейства в провинция Юнан.