Както се казва – трябва да целунеш няколко жаби, преди да срещнеш принца, но какви жаби точно привличаш и защо те толкова те харесват? Това зависи от зодията ти:

Овен

Всички „жабоци“ те харесват, защото ти обичаш да флиртуваш несъзнателно. Не че държиш да си в центъра на вниманието, просто така се получава. Тогава неподходящите мъже започват да се лепят за теб като мухи на мед, но спокойно – правилният мъж ще те забележи и когато не си в центъра на вниманието. Той ще прозре колко смела и мила, колко дръзка и нежна си всъщност.

Телец

Постоянно излизаш с неподходящи мъже, защото си склонна да се влюбваш във всеки, който те глези. Ти искаш мъж, който ще ти подари целия свят, и няма да се примириш с нищо по-малко. Но да ти подарят света и да ти подаряват скъпи бижута не е едно и също. Неподходящите мъже се опитват да откупят сърцето ти със скъпи подаръци, прикривайки недостатъците си. Недей да се поддаваш, истинската любов не се купува с пари.

Близнаци

Все излизаш с неподходящи мъже, защото не знаеш какво искаш. Не си сигурна какъв е „подходящият“ мъж за теб и дали въобще искаш да го намериш, а неподходящите мъже се възползват от твоята нерешителност. Тъй като не си сигурна какво искаш, те се опитват да те убедят, че искаш точно тях.

Рак

Всички „жабоци“ те обичат, защото си много грижовна и те се възползват от добрината ти. Неподходящите мъже, които те харесват, са онези, които имат нужда да бъдат дундуркани като бебета. Те разчитат на теб да оправиш всичките им проблеми и да взимаш решения вместо тях. Не падай в капана им – не бива да си майка на половинката си!

Лъв

Всичките неподходящи мъже те харесват, защото на пръв поглед имаш всичко, което търсят мъжете – ти си умна, талантлива, смела и красива, но неподходящите мъже харесват самата представа за теб и обичат да се фукат с теб, но не се интересуват от нежната ти страна, от мечтите ти или от плановете ти. Постиженията ти наистина са впечатляващи, но ти трябва мъж, който може да надникне и в душата ти, където се крият истинските съкровища.

Дева

Всички „жабоци“ се възползват от твоя перфекционизъм и от това колко критична си към себе си. Те знаят, че вината никога няма да е тяхна, тъй като ти обвиняваш себе си за всичко. Дори да ги заловиш да правят нещо ужасно, като например да ти изневеряват, ти пак ще се запиташ къде си сбъркала, дали не си им обръщала малко внимание и т.н. Неподходящите мъже знаят какво си мислиш и затова ще се възползват от теб. Имай малко повече вяра в себе си и не позволявай да те използват.

Везни

Всички неподходящи мъже те харесват, защото... е трудно да не те харесва човек! Ти си чаровна и остроумна, лесно пленяваш всички около себе си и постоянно имаш обожатели. Любопитното е, че много от тези обожатели са вече обвързани мъже, които просто искат да се пробват с теб. Докато свободните момчета, които биха те оценили по достойнство, често се притесняват да те заговорят, защото смятат, че никога няма да им дадеш шанс. В интерес на истината – ти наистина не би им дала шанс, защото не харесваш срамежливи момчета. А може би не трябва да ги отписваш толкова бързо?

Скорпион

Ти привличаш мъже, които обичат да бъдат под чехъл. Доста страстна и властна натура си, така че те харесват мъже, които обикновено са мекушави и нямат собствено мнение. На теб обаче ти трябва силен мъж, който да ти е равен по достойнство. Той няма да се страхува да си каже мнението и да те поправи, когато грешиш. Това може и да те подразни в началото, но много бързо ще осъзнаеш, че точно от това имаш нужда.

Стрелец

Неподходящите мъже, които те харесват, искат да те укротят, защото си толкова независима и свободолюбива. Те се ласкаят от мисълта, че ще могат да те опитомят и да те променят, че ще избереш точно тях, за да се задомиш и кротнеш. Не ти трябват мъже, които искат да ти поставят окови, трябва ти мъж, който може да препуска редом с теб.

Козирог

Ти изглеждаш малко студена, но всъщност винаги се отнасяш много сериозно към любовта. Въпреки че не си много романтична, би направила всичко за любимите си хора и на теб винаги може да се разчита. Лошото е, че умееш да привличаш хора, които не търсят нищо сериозно. Те приемат леката ти резервираност като знак, че и ти не търсиш нищо сериозно, а само секс и забавления. Много скоро обаче те разбират, че ти искаш истинска връзка и от там започват проблемите.

Водолей

Неподходящите мъже, които те харесват, са псевдоинтелектуалци, които се мислят за много умни и се ласкаят от мисълта, че ще имат толкова интелигентна приятелка като теб. После обаче разбират, че те изобщо не са ти на нивото. На тези "жабоци" им харесва фактът, че на практика знаеш всичко, но лошото е, че те могат само да научат много от теб, но не и да ти дадат нещо в замяна.

Риби

Неподходящите мъже харесват твоята креативност и артистичност. Обикновено привличаш мъже, които днес са решили, че ще излизат с някое артистично и сладко момиче, за да го отметнат от списъка си. Те си мислят, че ще е забавно да излизат с теб и очакват твоята „странност“ да ги забавлява. Само че ти не си нито опитно зайче, нито шут, че да забавляваш някакви отворковци. Зарежи ги бързо, преди да си се влюбила в тях.