Прекрасните пролетни дни са вече тук и нямаме търпение да отворим сетивата си за всички нови цветове и неустоими ухания, които ни заливат. И тъй като повишаването на температурите означава, че ни предстои обновяване на гардероба, същото правило важи и за любимия аромат, в който се обгръщаме всеки ден.

Изборът на парфюм понякога ни изглежда като наистина трудна задача, която е свързана със загубата на много време и най-често объркване. Разбира се, това правило не важи само в случаите, когато избираме ухание за нас самите, но и за случаите, в които търсим парфюм, с който ще покажем на любимите ни хора колко много значат те за нас. Истината е, че изборът на идеалния аромат, с който няма да останем незабелязани, е лесна задача, с която всеки може да се справи. Необходимо е единствено да следваме няколко правила, които ни гарантират успех.

Опознай себе си

Със сигурност знаете, че някои миризми могат да ни върнат към скъп спомен. Ето защо е важно да знаем кои са ароматите, които ни допадат и кои са тези, които в никакъв случай не искаме да усещаме. Например, уханието на цветя в топъл и слънчев пролетен ден, миризмата на дъжд сред поляна или пък силният аромат на мускус. Кои са любимите ви ухания и какви емоции предизвикват те у вас? Съставете списък, за да знаете какво точно търсите в един парфюм.

Аромат и усещане

Без съмнение всеки един парфюм е уникален, но все пак те могат да бъдат отнесени към определени категории, които да направят търсенето на ухание максимално лесно.

Флорални и чувствени

Флоралните аромати са романтични и многопластови. Те вдъхват усещане за увереност, чувственост и разбира се, любов, залагайки на изкушаващите нотки на роза, жасмин и лавандула.  

Thierry Mugler Alien EDP е чудесен избор на аромат за всички, които искат да заявят себе си чрез ухание, което "казва" повече от хиляди думи. Thierry Mugler Alien EDP е парфюм, който завладява с ухание на жасмин Самбак, сладък шоколад, тропически кокос, карамел и кашмирено дърво. 

Земни и завладяващи

Тези парфюми се характеризират с дървесни нотки с намек на пачули и сандалово дърво. Нетипичните им аромати всъщност ги превръщат в едни от най-лесно разпознаваемите парфюми, като в същото време действат успокояващо. Те ни обгръщат в загадъчен воал, който ни пренася в скъпи спомени. 

Свежи и освежаващи

Те са освежаващи, зареждащи с енергия и ни помагат да проясним мислите си. Уханията на мента, зелена трева и цитрус винаги успяват с лекота да ни настроят положително за началото на всеки ден.

И тъй като знаем колко трудно може да бъде изберем подходящ подарък за скъпите мъже в нашия живот, на помощ идва Paco Rabanne Black XS 2018 edition. Парфюм, който съчетава в себе си уханието на градински чай, лимон, цитруси, канела и пачули. Paco Rabanne Black XS 2018 edition е уханието, което ще накара всеки представител на силния пол да се чувства наистина обичан и ще го превърне в център на внимание.

Познати и приятни

Носталгичните аромати на ванилия, кафе и тонка са сърцето на всеки парфюм, който гали сетивата. Те ни пренасят на познати и скъпи на сърцето ни места и ни карат да се чувстваме наистина добре в кожата си. 

Лесно е да се пренесем в Ориента, благодарение на ваниловия аромат на унисекс парфюма Montale Mukhallat. Ароматът е чудна смесица от ванилия от Мадагаскар, сладки бадеми и диви ягоди. А най-любопитното при него е, че е унисекс. Точно така, Montale Mukhallat може да се превърне в идеалния подарък както за дами, така и за господата.

Пролетните месеци са изпълнени с наслада и вълнуващи аромати, с безкрайни празници и прекрасни емоции. Сезонът е наситен с многобройни поводи за подаръци. Добрата новина е, че търсенето на идеалния подарък за рожден ден, имен ден, великденски празници и абитуриентски балове вече е лесна задача, с която всеки може да се справи. Единственото, което се изисква от нас, е да изберем подходящия аромат, а в uhanie.bg ни очакват куп предложения, подходящи за всеки вкус и стил.

Независимо дали търсим подарък за любимия мъж, за развълнуван абитуриент или пък за близка приятелка, в uhanie.bg ще открием разнообразието, от което всички имаме нужда, за да сме сигурни, че ще подарим парфюм, който вълнува. Изборът на подаръци никога не е бил по-лесен.