Любовта на жената Овен никога не може да се забрави.

Мислиш си, че ти е добре да си сам, никой друг не ти трябва. Около сърцето ти има непробиваеми стени и това е единственият живот, който познаваш.

Тогава изведнъж, от нищото сякаш, се появява тя и те отвява като лятна буря. Жената Овен блести ярко като слънце и лесно пленява всички със своя чар. Не е трудно да се влюбиш в нея от пръв поглед, а неизчерпаемата ѝ енергия предизвиква в теб възхищение и живо любопитство. Първоначално си мислиш, че да я съзерцаваш отдалече е достатъчно. Така, както се любуваш на звездите в нощното небе. А може би е по-добре да сте просто приятели – близо един до друг, но все така далеч.

Само че подценяваш нейната сила и съвсем скоро разбираш, че тя ти е влязла под кожата.

А ако тя реши, че ти си точно за нея, просто нямаш никакъв шанс. Тя ще впрегне цялата си енергия, за да срути всяка стена около сърцето ти. Защото жената Овен обича пламенно и всеотдайно, когато е влюбена, за нея не съществува нищо друго, освен любимият.

Много скоро всяка твоя защита рухва пред дръзкия и уверен щурм на жената Овен, която винаги получава това, което иска.

За първи път от много време се влюбваш истински и силно, а едва наскоро сте се запознали. Страх те е, но кръвта ти кипи от желание и нетърпение да изживееш още много неща с нея. Всичко ти се струва нереално и сякаш летиш.

След като веднъж опиташ от любовта на жената Овен, няма да копнееш за никоя друга. Защото жената Овен ще покори всяко кътче на сърцето ти и след нейната огнена мощ всяка друга любов е като догарящия пламък на свещ. Няма друга като нея, която да обича толкова стихийно – тя може напълно да обсеби мислите и душата ти.

Жената Овен е смела и жертвоготовна, тя ще се бори, за да те задържи в живота си. Когато е влюбена, тя никога не спира да показва любовта си, така че мъжът до нея се чувства като истински цар.

Елементът на тази зодия, както се досещате, е огънят. Затова жената Овен е толкова пламенна в любовта – тя е готова да изгори в огъня на любовта и никакви последствия не я интересуват. Тя е като фойерверк в нощта, от чиято красота не можеш да отместиш поглед. Тя блести ярко в мрака и обещава да бъде твоята пътеводна звезда.

Когато обичаш жена Овен, можеш да си сигурен, че тя също те обича с цялото си сърце и би направила всичко за теб.

И тя ще те дари с честна и истинска любов. Тя ще ти подари всяка частица от себе си.

А такава всеотдайна любов никога не се забравя.