Една от водещите компании за кредитиране в България – Кеш Кредит, празнува своята 10-та годишнина през февруари. Екипът от професионалисти, предлага финансови решения, които са заслужено ценени от хората.

Вече 10 години Кеш Кредит е до клиентите си в значимите моменти!

Компанията винаги е държала да предлага иновативни решения, като влага прецизност и точност в услугите си. Поддържането на добра връзка с клиентите дава възможност за изграждане на прозрачна политика, която допринася с ефективност във всички сфери на работа.

През последното десетилетие, поводите за гордост на Кеш Кредит са много. Някои от тях са, че станаха първата компания разработила интегрирано партньорство с мобилни оператори, както и предоставянето на първата в света услуга за кредит през приложение за съобщения, което дава връзка с целия свят (Viber). Наред с редицата спечелени награди са и тези за най-добър работодател, за клиентско обслужване и най-бързо одобрение на кредит, които дават допълнителна мотивация винаги да бъдат една стъпка напред. Обединени от слогана „Финтех със сърце“, екипът е подкрепял много значими каузи, а голяма част от корпоративната им култура е в това да създават благоприятна среда за служителите, където те да се чувстват мотивирани и подкрепяни.

Най-голямото конкурентно предимство на компанията обаче е, че през годините успява да запази баланса между технологиите и иновациите, като едновременно с това поддържа човешкото отношения към потребителите си.

Благодарение на вътрешно прочуване, Кеш Кредит получи ценна обратна връзка от своите клиенти. Анализът показва, че бързината (73%) и качественото обслужване (76%) ги е привлякло да изберат именно тях. Също така от проучването става ясно, че анкетираните биха предпочели да има още повече офиси (59%) и други профилирани продукти (31%). Заради това съвсем скоро Кеш Кредит ще представи специални предложения, които да удовлетворят желанията им.

Клиентите, дали своя глас в анкетата, пожелаха на екипа на компанията да бъде винаги толкова позитивен, бърз, точен, коректен и лоялен. А ето и още от чудесните и топли пожелания, които Кеш Кредит получи:

Бъдете здрави, все така ,, обърнати " към хората и незабравящи лоялните си клиенти!

Пожелавам ви да бъдете все така отзивчиви към нуждите на вашите клиенти, и да работи с такъв професионализъм както до сега. А ние като ваши клиенти няма да спираме да мечтаем, защото мечтите ги сбъдвате Вие. Честит рожден ден!

Екипът оценява доверието и лоялността на клиентите си, като обещава, че ще развива още по-интересни и нови решения за тях.

За тези 10 години, доволните клиенти са най-голямата победа на компанията. За тях е и първото място, златния медал! Затова и Кеш Кредит има специален подарък - 10 златни монети и 10 златни клиентски карти за достъп до безплатен кредит цяла година.

Пълните условия на кампанията вижте тук.