Те ще рискуват много и ще приемат всичко или нищо!

2024 ще бъде годината, в която някои знаци ще решат да заложат всичко. Те ще поемат рискове и ще станат по-смели. За някои от тях тези решения ще проработят добре и ще им донесат успех. За други обаче резултатите няма да са такива, каквито биха искали. И в желанието си да преследват голямото, ще се окаже, че губят малкото. Нека видим по-долу за кои знаци става дума и да ги разделим на две категории: Победители и Губещи

Какво кара хората да решат да станат по-смели и импулсивни? Това е разбира се аспектът между Марс и Юпитер, който влияе на техния натален хороскоп. Този аспект носи желание за поемане на рискове.

Ето и печелившите зодии. които рискуват и това ще им се отрази добре:
Първите са представителите на Козирог и това е така, защото на 12 януари те ще имат Марс в своя знак, който ще направи тригон с Юпитер от Телец. Това е положителен аспект, който дава късмет, възможности и подаръци на този зодиакален знак по пътя му напред.

Вторите са Близнаци! Те ще бъдат повлияни през август 2024 г. от съвпада на Марс с Юпитер в техния знак. Това е много силен аспект, който ще им даде тласък да се осмелят да направят това, което преди са се страхували да направят.

Губещите, които ще поемат рискове, но това няма да им се отрази добре са: Това ще бъдат хората от зодия Водолей. Те ще бъдат засегнати от квадратурата, която Марс ще направи с Юпитер на 28 февруари 2024 г. Те също ще бъдат мотивирани да поемат рискове и ще се осмеляват да правят ходове, които обаче няма да имат желания резултат и всички рискове ще им навредят. Затова би било добре да бъдат особено внимателни, докато трае влиянието на този квадрат.