По време на приказната почивка на остров Миконос Никол Шерцингер и нейният любим Том Еванс се сгодиха.

44-годишната певица е приела предложението на 37-годишния ръгби играч по време на романтичното им бягство в Гърция този месец, като двойката скоро ще обяви новината официално.

Близък на двойката издаде пред медиите, че двойката ще се жени, като според източника Том знаел, че Никол е „единствената“ още от момента, в който се запознават в шоуто „The X Factor: Celebrity“. В музикалното риалити от 2019 г. Еванс беше състезател, а певицата - съдия.

Преди това Никол имаше 8-годишна връзка с шампиона от Формула 1 Люис Хамилтън и по-кратка с българския тенисист Григор Димитров. Том Еванс, който е излизал с известни дами като Кели Брук и Каги Дънлоп, пък признава, че е „ударил джакпота“ със своята любима, както и че никога преди не е изпитвал подобни чувства.

Според публикации двойката отдавна е готова да създаде семейство. Още през 2020 г. Никол потвърди плановете им за бебе, като каза, че „със сигурност“ мисли за бъдещето и „определено иска деца“. „Той е моят мъж... мъжът на моите мечти. Определено искам деца, в точното време. Всичко опира до времето. Винаги съм искала семейство.“ - призна тогава певицата и добави: „Просто беше благословия да мога да имам нормална, здрава връзка и да отделям време и за себе си. Той е моят партньор във всичко, най-добрият ми приятел.“

В момента Никол и Том продължават да споделят в социалните мрежи спиращи дъха кадри от романтичната си почивка и изглежда се наслаждават на Санторини толкова, колкото и един на друг.