Тази година започна с много звездни бебета, които очакваме да се появят на бял свят. След Риана, Ники Хилтън и Софи Търнър, който в момента се готвят да посрещнат своите наследници, идва ред на още едно звездно бебе, което се очаква да се роди през есента.

Оказва се, че още едно бебе Болдуин е на път! Хилария и Алек Болдуин споделиха, че очакват бебе в публикация в Instagram на 29 март 2022 г. С видеоклип, включващ шестте им деца: дъщери Мария Лусия Виктория на 13 месеца, Кармен Габриела на 8 години, и синове Рафаел Томас на 6 години, Леонардо Анхел Чарлз на 5 години, Ромео Алехандро Давид на 3 години, и Едуардо “Еду” Пао Лукас на 18 месеца, двойката показва, че очаква седмото си дете. Това обаче е 8-мото дете за 63-годишния Алек, който от своя страна е баща на 26-годишната дъщеря Айрланд Болдуин, която споделя с бившата си съпруга Ким Бейсинджър.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

 

„След много възходи и падения през последните няколко години, имаме вълнуващ възход и огромна изненада: още едно “Baldwinito” идва тази есен 💛“, написа под видеото Хилария. „Бяхме почти сигурни, че семейството ни е пълно и сме изключително доволни от тази изненада. Споделям с вас момента, в който казахме на децата – както виждате, те са супер развълнувани!”

„Новото ни бебе е много светло място в живота ни. Благословия и подарък в такива несигурни времена“, продължи Хилария. „Липсвахте ми по време на почивката ми от социалните медии... Върнах се и очаквам с нетърпение да продължа с вас това диво пътуване, което наричаме „живот“. Изпращаме любов към вас и вашите близки ❤️.”

В изявление пред People след обявяването им, Хилария и Алек изразиха вълнението си от нарастващото си поколение. „Имаме гравирано „somos un buen equipo“ (ние сме добър екип) върху нашите сватбени халки. Говорим си това през цялото време у дома – че сме добър отбор“, споделя двойката. „Едно от най-красивите неща, които децата ми са изпитали с голямо семейство, е как любовта може да расте с всеки нов брат и сестра.

Те добавиха: „Нашият капацитет да обичаме продължава да се разширява и нямаме търпение да прегърнем новото си бебе тази есен!“