По време на коледните празници семействата се събират, старите връзки се подновяват и децата „докладват“ на родителите си какво са постигнали през годината. Ако и ти си онова дете, което няма много с какво да се похвали през годината и единствено може да измъкне едно „това е много хубаво, миличка“ от майка си, което никак не е много, то сигурно ще се припознаеш в днешната ни героиня – Емили.

Наскоро Емили Сирайт публикува в „Туитър“ коледната снимка, която семейството ѝ ще разпрати като картичка на роднини и приятели. Снимката е наистина забавна по един леко жесток начин. Една от сестрите на Емили е сгодена. Другата? Чака дете. А нашата героиня? Тя може да бъде описана само с една дума и ни се струва, че родителите ѝ не са били толкова „развълнувани“ от нейните „постижения“, колкото от новините от другите две сестри.

Картичката стана изключително популярна в интернет пространството и затова те подканваме да отвориш галерията и да разбереш защо над 300 хил. души са харесали снимката и непрекъснато повтарят „Аз съм Емили“.