Вярваш ли в съдбата?

Е, Кристин Ламерт несъмнено вярва! 35-годишната майка роди четвъртата си дъщеря спонтанно и непланирано в същия ден от годината, на който става майка и предишните 3 пъти. Удивително, нали!

9-годишната София, 6-годишната Юлиана и 3-годишната Миа са родени на 25 август в различни години. Сега към тях в празнуването на общ рожден ден се присъедини и новородената им сестричка Валентина.

Невероятният обрат на съдбата се смята, че се случва само веднъж на един милиард, а малката Валентина се появява на този свят изключително рано, на рождения ден на сестрите си, близо месец по-рано от очакваното. 

„Не можем да повярваме, все още не можем да повярваме. Рожденият ден на кучето ми беше 25 август. След това, 10 години по-късно, се роди София и решихме, че това е страхотно. След това малко по-рано от очакваното се появиха и сестрите й Юлияна и Миа, а сега много, много по-рано и Валентина. И не можем да разберем случващото се все още", разказва щастливата майка.

Нито едно от ражданията на Кристин не е било планирано, "никое не е било цезарово сечение, нито едно не е трябвало да се случи така, както се е случило".

"Това в никакъв случай не се случва често! Дори и да се опитвате да отгатнете времето, от логистична гледна точка би било много, много трудно. Лудост е, че е родила всички деца естествено, непланирано, в един и същи ден, в различни години“, казва д-р Меган Грей, която работи в болницата, в която е родила Кристин.

Валентина се появява на този свят много по-рано от очакваното заради усложненията, които Кристин получава по време на бременността си. Тя страда от прееклампсия, състояние, характеризиращо се с високо кръвно налягане.

"Казаха ми да легна и да гледам за предупредителни знаци. Те се появиха на 23 август. Зрението ми беше наистина замъглено и ми казаха да отида в болницата. След кратко време се превърнах в родилка, приета по спешност. В полунощ на 25 август знаехме, че ще се роди на този ден, но не бяхме готови“, разказва още тя.

Валентина е родена преждевременно, но е много здраво и силно бебе.

Всяко от децата на двойката е родено точно с три години разлика.

До този момент Световният рекорд на Гинес за най-много деца, родени на един ден в едно семейство, е пет и се държи от семейство от Вирджиния.

Вижте снимки на предкрасното семейство в галерията ни: