На сватбата си всяка булка мечтае да се чувства уверена и зашеметяваща, така че момичетата се доверяват на професионалисти, за да създадат своя външен вид в този ден.

Не само роклята и воалът, но и гримът и прическата се „състезават“ за възхитени погледи по пътя към олтара. Гримьорите работят усърдно върху втората част, тяхната задача е да преобразят булката и да създадат грим, който ще оцелее не само при дъжд, сняг и горещо слънце, но и на най-шумното парти.

Една от тези майсторки на четката е израелката Ести Соколовски. Десетки хиляди фенове я наблюдават, както и удивителната трансформация на клиентките ѝ. През годините на работа като гримьор Ести е разработила своя собствена формула за създаване на сватбен грим: нюд червило на устните, ярък руж на скулите, обемни мигли и гъсти вежди. Тя подчертава лицето си с хайлайтър, като ни най-малко не се страхува да прекали с блясъка. Ако блестите в собствения си сватбен ден, тогава нека е максимално.

За да се насладите истински на булчинската трансформация, Соколовски публикува в портфолиото си снимки преди грима. Иска ни се да видим реакцията на булките, защото момичетата са неузнаваеми! Доказателство за това е селекцията ни от снимки преди и след сватбения им грим. Вижте ги галерията: