Изминаха повече от двадесет години от премиерата на емблематичната лента на режисьора Джеймс Камерън с участието на Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет - "Титаник" през 1997-ма, но филмът продължава да е все така вълнуващ, колкото и първия път, когато го гледахме.

Със световна печалба от над 2,1 милиарда щатски долара, тох заема първо място в списъка с най-успешните филми, докато не е заменен от "Аватар (също от Джеймс Камерън) през 2009-та година. "Титаник" печели 4 награди Златен глобус и 11 награди Оскар, включително за най-добър филм и за най-добра режисура и безспорно се превърна в една от емблемите на 90-те, оставяйки своя неизличим отпечатък в света на киното и поп-културата по света.

Въпреки това, дори продукция от такъв мащаб не е пощадена от грешки и филмови гафове. Почитателите на филма са успели да забележат цели 20 несъответствия в лентата, които заклетите фенове намират за критични пропуски с размерите на гигантски айсберг, но дори това не успява да потопи любовта им към емблематичния "Титаник".

Кои са те - разберете в галерията ни днес.