Астроложката Юлия Лифанова обяснява защо до края на януари мнозина ще имат сериозен пробив в отношенията си и до какво може да доведе това.

Краят на януари - ярък, огнен и романтичен - ще донесе много истински огнени страсти в отношенията поради огненото Пълнолуние на 25 януари. Когато става дума за зодия Лъв, в която ще протече самото събитие, няма как да не отбележим, че тя като цяло отговаря за любовта и щастието. Хората, родени под това съзвездие, трябва да учат другите да живеят с удоволствие и като обичат себе си, да влизат в хармонични и самодостатъчни отношения.

Ето защо 25 януари и близките дати ще бъдат специални дни, когато във въздуха ще цари лека еуфория – не е задължително по това време да срещнете мъжа на мечтите си, но определено ще имате прозрение и пробив в любовта. Луната ще бъде в Лъв в опозиция с Плутон, което често носи силна страст, която като магнит ни привлича. Следователно може да се случи внезапна любов, която до Новолунието на 9 февруари може да доведе до нов съюз!