Смятате ли се за заклет фен на класическия френски стил? Тогава със сигурност ще оцените тази нежна идея за маникюр, по която всички в социалните мрежи са полудели!

В началото на годината цветът гхи беше обявен за най-модерния нюанс на пролетта и лятото. Речено, сторено: с течение на времето започнахме да го виждаме все по-често в грим, боядисване на коса и, разбира се, в модерен маникюр.

В дизайна на ноктите топло, затоплящо и богато „гхи“ по-скоро служи като отлично допълнение и се използва вместо горно покритие. Този метод за декориране на ноктите веднага привлече вниманието на европейските дизайнери: Loewe, Zimmermann и Givenchy дори го използваха в последните си шоута.

Предлагаме да комбиниратетенденцията с вечната класика: вземете за основа основно френско яке и го допълнете с искряща маслена глазура. Тук сме събрали най-стилните дизайни на сезона. Вдъхновете се!

Как да носите френското маслено?

Очевидно топлите тонове сега са на върха на популярността и ако ги комбинирате в изкуството на ноктите с класическа „усмивка“ и хромирано втриване, определено ще станете законодател на модата сред вашите приятели и колеги.

Изберете всякакви опции - за дълги, къси, заоблени, заострени или бадемовидни нокти. Това лято ви дава много възможности да персонализирате външния си вид. Между другото, можете да покриете цялата повърхност на нокътя с глазура или да се ограничите само до част от него.