За сиропа: Смесете чаша кафява захар и чаша вода в тиган на ниска температура, като разбърквате често. Добавете 2 канелени пръчици, по 1 ч.л. с връх бахар и карамфил, 2 цели индийски орехчета, като всичко това e счукано добре. Разбъркайте на котлона, докато захарта се разтопи, след това свалете от котлона и покрийте тигана. Оставете за поне 20 минути. Пресейте по-едрите частички, изсипете в бутилка и оставете в хладилника.
За сангрията: В кана смесете 1 бутилка сухо червено вино, 1 портокал и 1 лимон, нарязани на фини парчета, 1 червена круша, 60 мл портокалов ликьор, 60 мл ром, 180 милилитра от сиропа и 1 чаша ябълков сайдер. Оставете да се охлади в хладилника през нощта.