Разбитото сърце може да се превърне в безкраен източник на страдание, душевни терзания и потъване на "дъното на живота". Или пък възможност за Вселенски възход. Всичко зависи от това накъде ще насочим емоциите и преживяванията си, които възникват след раздялата. Дали ще бъде към самоунищожение, или към полезни трансформации, които лекуват душата и тялото.

Обсъжданите в нашия материал знаменитости са избрали втория път. В края на краищата, след болезнени раздели с любимите си, те не само се съвзеха, но и се превърнаха в "най-добрата версия на себе си": преминаха на здравословна диета, оправиха фигурата си, промениха стила си на обличане, заеха се сериозно с кариерата си и спечелиха много престижни награди.

Техните впечатляващи трансформации със сигурност могат да послужат за мотивация и вдъхновение на много други жени по света, които наскоро са се разделили с партньорите си.

От Адел до Селена Гомес - ето как тези известни жени намериха сили да продължат напред след болезнена раздяла и впечатлиха феновете с фантастичните си трансформации.

Разберете в нашата галерия.