Може би ще се съгласите с нас, че на морето не е добра идея да се измъчваме със супер тесни бански, които се врязват в тялото ни. Нито сега, нито дори и като свалим някой и друг килограм следващата година! Ако искате малко да изваете силуета си, ние ще ви намерим няколко много добри идеи за цели бански костюми за целта. Всъщност време е да ги видите!

Понякога изглежда, че подготовката и събирането на багаж за ежегодната ни почивка на морето е тест за сила и издръжливост. Сякаш не сме имали достатъчно стрес през цялата година, та и сега като отиваме на море, вместо да се отпуснем трябва да минем и през пробните в мола за нов бански. И както се случва често, „правилният“ модел може да не бъде намерен от първия път.

Освен това рядко се случва да не съжаляваме, когато се видим пред огледалото вкъщи, че сме пропуснали няколко посещения във фитнеса и минаването на диета няколко месеца преди лятото. Но да се разстройваме все пак, защото няма смисъл. Сега е по-добре да работим с това, което имаме. И така, за да се чувстваме добре на плажа, трябва първо да се чувстваме добре в кожата си и второ, а след това да изберем бански, който да подчертава по правилен начин тялото.