Връзката на Александра Богданска и новия ѝ приятел става все по-сериозна. Манекенката вече е запознала гаджето си със сина си Габриел. Наскоро дори бяха заедно на къмпинг в град Хисаря. На кадрите, които бяха публикувани в мрежата, се вижда част от актуалния мъж на хубавицата. Той не е известен в публичното пространство. Знае се само, че е по-висок от нея и са горе-долу на една възраст.

Инфлуенсърката не крие, че сърцето ѝ е заето, но не дава подробности за връзката си. Говори се, че благоверният ѝ идвал от богато семейство и разполагал със средства, та на Алекс вече не ѝ се налагало да води разправии на тази тема. Скандалите за пари са основната причина да се разведе с бившия си съпруг Даниел Петканов. Хубавицата се ядосвала, че Лудия репортер не бил амбициран да печели повече, а пък на него му писнало това да му се натяква и взел решението за официална раздяла.

С днешна дата бившите съпрузи се опитват да поддържат прилични отношения заради наследника си Габриел. От време на време дори се появяват заедно на различни събития и феновете им таят надежда, че може да са се събрали. Истината обаче е, че Богданска вече не иска да се обръща назад и се старе да продължи живора си без Даниел.

Миналата година клюките свързваха дългокраката красавица с бизнесмена Любомир Захаринов, който впоследствие се ожени тайно за фолк певицата Анелия. Милионерът флиртувал с Алекс, докато бил разделен за кратко с чалга дивата. Пращал на манекенката скъпи подаръци и огромни букети, което силно поздразнило изпълнителката и тя решила да си го прибере обратно. Сега Анелия не спира да публикува любовни снимки с хазартния бос в инстаграм, за да държи конкуренцията надалеч. Тя решила да брани мъжа си със зъби и нокти от евентуални кандидатки за сърцето и портфейла му.

Както изглежда, Богданска е приела спокойно развоя на събитията и най-накрая си е намерила подходящ мъж, с когото е щастлива. След развода тя известно време стоя сама, но сегашният ѝ приятел е успял да спечели сърцето ѝ, издават хора от обкръжението ѝ.