"Пет години Иване, пет! Не мога да повярвам! Как така минаха пет години от живота ми без теб! Ужасяващо е! Смразяващо е! Самотно е! Празно е!"

На 6 януари се навършиха 5 години от смъртта на актьора Иван Ласкин. Александра Сърчаджиева почете паметта му с особено силни думи.

"Знаеш ли,толкова ме пази, толкова се грижи за мен, толкова ми трепери, че се оказа, че в тази къща оставяш две деца. И едното е майка на другото. Но София ме научи. И продължава да ме учи! Тя е изумителна Иване, тя е диамант! И е много по-мъдра от нас двамата взети заедно! Имам чувството, че плува свободно в океана, в който ние с теб я хвърлихме. И не я е страх, независимо колко е дълбоко, тъмно или бурно. Дано я виждаш там където си. Не мога да повярвам, че пиша тук! Обичам те и ми липсваш болезнено много! Някъде там пак ще се видим!" - завършва емоционалнияси пост Александра Сърчаджиева.

Актрисата имаше връзка с Иван Ласкин от 2006 г. до смъртта му през 2019 г. Двамата имат дъщеря. Припомняме, че Иван Ласкин беше приет в болница на 28 декември 2018 г. и поставен в изкуствена кома заради чернодробна недостатъчност. Актьорът почина в първите дни на 2019 г. Няколко поколения българи, израсли със сериала и с героя на малкия Иван Ласкин, бяха потопени в скръб.