Кои дни от месеца ще са най-трудни и кои благоприятни? Какво трябва да се направи през декември и какво в никакъв случай? Кои области от живота ще ви зарадват и къде ще ви очакват трудности? Какво ще е влиянието на планетите този месец?

Приключва 2023 година, чиято обща енергия бе 7, което означава криза и трансформация. Тази година ни научи да не се привързваме към скъпото, създаде трансформация на вярвания и преживявания. Всичко ненужно вече го няма. През декември е важно да приемате всички събития с благодарност и да се освободите от очакванията. Необходимо е да се отдалечите от страданието и да поемете към трансформация. Добре е да правите йога и да засилите личната си дисциплина.

Освен това декември е месецът на началото на всичко ново, именно през него енергията на годината ще започне да се променя. Този месец обещава късмет в започването на нови неща.

Общата енергия на декември е подходяща за отделяне на време за стратегия и планове за бъдещето. Този месец се засилва способността за психологическо влияние върху хората и ръководене на екипи. Препоръчително е да развиете лична отговорност. Важно е да се отдалечите от егоизма, ще се появи недостатъчна смелост, може да има грешни действия с мотото: „Всичко ще бъде наред. Да тръгваме!". Действията разкриват качества като тирания и упоритост.

Вижте в галерията какво е препоръчително да правим и какво не през декември: