Отдавна сме свикнали с новините за поредните пластични операции на звездите, но има и такива, които са готови да приемат естествената си красота. Днес ще обърнем внимание именно на тях.

За съжаление, намирането на известни личности, които не са възползвали от услугите на пластичната хирургия, е много по-трудно дори от тези, които са си правили, например… дупетата! Ринопластиката е най-често срещаната и популярна от всички пластични операции от много години - според много социални проучвания всяко второ момиче е готово да се сбогува с естествения си нос.

Ето защо не е изненадващо, че почти всяка холивудска звезда се обръща към пластичен хирург и почти всички са променили формата на носа си. Но има и такива, които са доволни от големите си, с гърбица или дори „картофени“ носове. Гледайки тези известни дами, разбираме, че красотата не е в стандартните идеални пропорции, а в способността да се представите добре.

Например, Ума Търман никога не е искала да променя формата на носа си, а много фенове обичат популярната певица Барбра Стрейзънд именно заради заряда, който носи.

А Анна Кендрик има прекалено тесен и остър нос. Въпреки това, такава характеристика, заедно с тънки, сякаш стиснати устни и „изражение на лицето тип кучка“, отличават звездата от „Перфектният ритъм“ от колежките ѝ.

Както знаем, стандартите за красота са постоянна тема на спорове. Но напоследък се появяват все повече жени, които се опитват да докажат на обществото, че естествеността е ключът към индивидуалността и уникалността. Излишните килограми не им пречат да завладеят модните подиуми, а стриите на гърдите след раждане се появят на страниците на лъскавите списания.

Вижте в галерията ни кои звездни дами истински харесват естествената си красота: