Пищни рокли, скъпи бижута и максимален блясък - тези булки знаят много за зашеметяващия външен вид.

Булките от различни части на света имат едно общо нещо: искат да изглеждат неустоими на сватбения си ден. Но момичетата имат различни представи за идеалната рокля: например, в Китай много от тях ще предпочетат традиционни червени тоалети, докато в Индия се обличат в зашеметяващи сарита в най-невероятните нюанси. Днес ще отидем на импровизирано пътешествие до Ливан - сигурни сме, че булките от тази страна имат с какво да ви изненадат.

Ливанските красавици избират най-добрите рокли за церемонията. Тук са съчетани всички елементи, които се свързват с думата „лукс“: изискан воал, украсен със скъпоценни камъни, акцентни бижута, рокли, бродирани с кристали. Булките явно не се страхуват да прекалят с пищността - на сватбата им всички погледи гарантирано са насочени към главната героиня на събитието.

Повечето момичета носят най-обемните рокли: разбира се, има изключения от правилото и силуетът може да е по-сдържан, но ако искате сватбата ви да се запомни завинаги, защо не изберете тоалет, в който ще се чувствате като истинска кралица?

Понякога долната част е толкова обемна, че възниква въпросът: може ли булката дори да се движи в нея? Разбира се, роклята изглежда много впечатляваща на снимките, но е трудно да си представим колко тежи и каква тежест поемат дамите на този празник. В крайна сметка, дори звездите невинаги се справят.

Ливанките обръщат внимание на детайлите. Едва ли ще ги видите в лаконични дантелени рокли, които италианките толкова обожават. Тук определено ще присъства бродерия - това могат да бъдат ажурни цветя, украсени с камъни, кристали или всичко наведнъж. Затова на сватбата булката блести във всеки смисъл на думата.

Сватбената визия на ливанското момиче е допълнена с ръкавици (най-често прозрачни модели), диадеми, масивни колиета и обеци. Трябва да се отбележи, че младоженците изглеждат доста просто - за тях е достатъчен черен смокинг.

В галерията сме събрали най-луксозните булчински рокли на ливанките: