Двойка предизвика хиляди коментари, заради това, че жената кърми своя съпруг... 

Всичко започва като начин той да й помага с хиперлактацията, докато тя кърмила децата им. След това обаче, през 2017 г. Рейчъл Бейли започнала да кърми съпруга си Александър. Тя разказва, че това не само ги сближава, но и е полезно за здравето му.

"Забравих помпата си за кърма и два дни изпитвах силни болки в гърдите. Страхувах се да не получа инфекция, затова решихме, че съпругът ми ще се опита да изпие млякото, за да ме облекчи“, споделя Рейчъл за първия път, в който мъжът й й помага с кърменето, предава LadyZone.

Двойката съвсем скоро открива, че това е невероятно преживяване, което ги сближава и прави брака им по-силен от всякога.

Другите плюсове, които идват с времето - майката на три деца твърди, че Александър не е имал настинка от две години и оттогава получава много комплименти за кожата си.

Двойката била наясно, че това, което прави, няма да бъде одобрено от всички, но продължила независимо от това.

"Бяхме притеснени от идеята той да суче от мен, тъй като ни се струваше странно, но веднага щом го направихме, разбрахме, че е напълно нормално", споделя майката.

Рейчъл обаче винаги се е грижила децата ѝ да бъдат нахранени първи, преди Александър да довърши останалото мляко. "Александър споделя, че вкусът на млякото се различава от този, който е очаквал, в сравнение с нормалното мляко, което е свикнал да пие."

Макар че млякото имало различен вкус, американката знаела, че дава на мъжа си голяма доза хранителни вещества, както и че прекарват качествено време заедно.  "Това е толкова хубаво преживяване и съм толкова доволна, че започнахме да го правим. Изобщо не се срамуваме от това", казва тя. „Александър се чувстваше много по-енергичен, когато пиеше млякото ми."

"Беше наистина специално и ни сближи повече от всякога“, допълва многодетната майка, която изхранва цялото семейство, без да се притеснява от това.

А какво е вашето мнение - оставете го в коментар.