Едно от най-популярните семейства в Холивуд остава в историята...

Джейда Пинкет Смит разкри, че тя и Уил Смит са се разделили тайно преди цели 7 години, след като са се изтощили от опити да заздравят семейството си. Въпреки че живеят отделно обаче, двамата нямат намерение да се развеждат. Това сподели 52-годишната актриса в интервю за People.

Тя разкри още, че когато Уил удря шамар на Крис Рок по време на Оскарите, вече не са били заедно от 6 години. 

Говорейки с Хода Котб в Today Show, Джейда обясни защо бракът й с 55-годишния Уил се разпада: "През 2016 г., просто бяхме ужасно изтощени от опити. Мисля, че и двамата все още бяхме заседнали във фантазията си за това, което смятахме, че трябва да бъде другият човек. Обещах, че никога няма да има причина да се разведем", продължава тя.

Говорейки пред People, Джейда призна, че двойката всъщност живее отделно, но никога не са предприемали по-сериозна стъпка. "Все още изпитваме дълбока любов един към друг и ще видим какво ще ни поднесе животът. Благодарна съм на децата ни - Джейдън, 25, Уилоу, 22, и Трей, 30, който е син на Уил от предишна връзка - за това, че стояха до нас в този труден период в и за двамата. Децата ми, те са малки гурута...Те обичат всяка част от нас, една наистина безусловна любов към мен и баща им. Това е най-важното."  

Раздялата на Уил и Джейда е шок за мнозина, тъй като през последните седем години те се наричаха един друг "съпруг" и "съпруга".