Времето е толкова хубаво тази есен, че с удоволствие бихме искали да „облечем“ ноктите си в необичайни за сезона ярки дизайни. Събрахме за вас интересни идеи за маникюр в стил „провинциален шик“.

През есента кожата на ръцете ви се нуждае от допълнителна хидратация и здравословно хранене, за да запази красотата и свежестта си и да устои на студените дни, които предстоят. Важно е също така да не забравяте да използвате кремове за ръце с дълбоко подхранващо действие.

Друг трик, който също бихте могли да изпробвате през сезона е да снабдите кожата на ръцете с витамини и микроелементи от конопено масло. Можете да го нанасяте директно върху кожата под течна форма, или да го приемате като хранителна добавка за цялостна грижа.

Нанасяне на крем, който е на базата на успокояващо сусамово масло и укрепващ екстракт от черница ще омекоти, овлажни и възстанови кожата на ръцете ви. Такъв тип формула ще я предпази от въздействието на студа, слънцето и дори варовиковата вода, като в същото време ще подхрани кожата около ноктите ви, а тях ги укрепи.

След като се погрижите за здравето и хидратацията на ръцете си, е време да разгледате нашите 5 идеи за модерен и ярък маникюр в нашата галерия. Полски цветя, пеперуди или цитруси – кой е вашият любим дизайн?