Единственият дизайн, който е подходящ за всякакви събития: сватби, партита, срещи и още много поводи.

През първия месец на лятото тенденциите в маникюра се променяха толкова бързо, че просто нямахме време да ги следваме. Модерните момичета успяха да изпробват безброй неща, сред които морски нокти, перли, прасковени, млечнобели нюанси и много други дизайни. Парадоксът се крие във факта, че въпреки цялата популярност, всеки от горните дизайни успя да потъне в забрава само за няколко дни. И момичетата отново отиват в салона с молба: „Моля, нюд за мен“.

Защо винаги се връщаме към „най-скучния“ маникюр? Отговорът е лесен – това е заложено в природата. Майсторите на ноктопластиката се придържат към същата позиция и обясняват привързаността на много момичета към бледорозовата палитра с банален инстинкт. Универсалните светли нюанси подхождат на всички без изключение. Това е нещо като ново-старо възприемане на класика, която надхвърля както френския, така и класическия червен маникюр.

В полза на простия нюд, е фактът, че днес са на мода две минималистични естетики. И с двете се постига най-простата визия за красота: и гримът, и маникюрът трябва да бъдат направени в нюд нюанси. В това може да се проследи определена философия - неутралният и полупрозрачен маникюр е белег за скромност и откъсване от показното богатство. Сдържаното богатство е ключът към успеха. А маникюрът е сред първите признаци, които отразяват наличието на добър вкус.

„Тихият лукс“ е свързван винаги с прости силуети, висококачествени и издръжливи материали като коприна и кашмир, изискани детайли, спокойни цветове и без закачлив фон. Не си мислете, че горното се отнася само за облеклото. Това важи и за маникюра: без фон, искри и други „крещящи“ елементи. Маникюрът трябва да отразява вашата вътрешна философия, а не само факта, че сте в крак с тенденциите. Основните нюанси са чудесно решение за всяка визия - те не привличат прекалено много внимание, не дразнят очите и никога не изглеждат вулгарни, правейки ръцете на дамата добре поддържани и възможно най-женствени.

Вижте няколко идеи за подобен маникюр в галерията ни: