Безпорно Марто от "Игрите" е един от запомнящите се участници този сезон. С острият си ум и завидните си тактически ходове, той се приближава все по-близо до финала на предаването.

За Мартин Николов знаем, че е виден столичен плейбой и собственик на една от най-популярните вериги заведения за хранене. Поп фолк певицата Емануела имаше бурна любов с него в продължение на дълги години. Смята се, че именно тя е голямата му любов. По това време обаче богаташът бил семеен. Имал съпруга и малка дъщеря. Но заради любовната си афера с най-сексапилната певица на "Пайнер” той се развежда със семейната си половинка Гергана. Момиченцето на Елвиса е само на 9 годинки. Затова заедно с майка си остават да живеят в семейното жилище въпреки развода.

Емануела и Елвиса бяха заедно 6 години и още от миналата година се шушука, че фолкаджийката го е вкарала във формата, благодарение на познанството си с продуцента. Всъщност, той е първият милионер, влизащ в риалити предаването „Игри на волята“.

Ето признанието, което направи във визитката си бизнесмена Мартин Николов-Елвиса:

„Беше ужасно токсично, когато не се обичахме с Емануела. И двамата сме инати, с голямо его и всеки иска да управлява другия. Тя ме накара да се запиша за „Игри на волята“.