След години мълчание и умело избягване на медиите, любимата Галя от бившия дует "Каризма" открехна вратата на личния си живот. 

В своя Инстаграм профил Галя публикува няколко снимки, придружени с "My bestieee 💝🎵🎶🤗🤗🔆🍸✌", а компания й прави мистериозен мъж. От тях се вижда, че Галя и Алексей Сумароков, както е името на мъжа до нея, се наслаждават на романтичен залез и с чаша питие в ръка. Българските звезди Орлин Павлов, Ваня Щерева и Десислава Моралес побързаха да лайкнат снимките на новоизлюпената двойка, а Дара Екимова дори остави сърчица под поста.

 

Оказва се, че мистериозният мъж говори на български във видеото, в което двамата с Галка вдигат наздравици, но от профила му разбираме, че също като певицата живее в Англия. Как и къде точно са се заознали двамата все още не знаем. 

След като "Каризма" се разпадана, Галя се установи в Лондон точно за да намери любовта, далеч от светлините на прожекторите. И ако Алексей е виновен за усмивката на прекрасната Галя, можем само да й пожелаем  тя никога да не слиза от лицето й!