Довечера предстои грандиозният финал на най-гледаното реалити "Игри на волята".

Олимпийската легенда Красимир Дунев, бизнесменът Мартин Николов - Елвиса, моделът Благомир Мастагарков, зъботехникът Иван Рълев и програмистът Момчил Василев ще премерят сили в полуфинала, но само трима от тях ще продължат към големия финал.  

Сребърният медалист от Атланта 1996 Красимир Дунев е най-възрастният участник в петия сезон на екстремното риалити. Бившият футболист Благомир Мастагарков се доказа като един от най-силните мъже на Арената. Зъботехникът Иван Рълев е последният оцелял от племето на Гладиаторите. Компютърният гений Момчил Василев записа името си в историята на “Игри на волята” като участника с най-много победи на Арената. Бизнесменът Мартин Николов - Елвиса е първият милионер в “Игри на волята”.  

Във вчерашната битка Мартин Николов отстрани бившата волейболистка Денислава Велкова, която си тръгна като шеста в състезанието след епична битка.

По време на битката Елвиса получи тежка контузия на рамото. Той беше предупреден от медиците, че рискува да скъса мускулни влакна на бицепса, но въпреки това реши да продължи битката, като получи две наказания. Денислава натрупа значителна преднина, но се затрудни във финалната фаза, където трябваше да познае популярна сентенция. Така Мартин успя да я настигне и острият му ум за пореден път му помогна да надвие своя противник.

 

Всички участници от „Игри на волята“ сезон 5 тази вечер планират да се съберат и да отпразнуват заедно дългоочаквания финал на екстремното риалити.

Грандиозният финал предстои тази вечер. А вие на кой стискате палци? Кой ще грабне победата и чека за 100 000 лева?