Villain makeup определено е най-сексапилният и най-атрактивен вирусен грим тренд в Тик Ток. Тенденцията в ягодовия грим за момичета бе нежна и женствена, но понякога те искат да добавят малко изтънченост и мистерия към визията си. Кой не иска да разкрие и представи своята вътрешна фатална жена от време на време на света?

Някои от любимите ни антагонисти в поп културата притежават секси привлекателност, както и неустоимост, които са трудни за сравняване. Ето защо ги обичаме толкова много и тази любов често надминава тази, която изпитваме към главните герои. Не е чудно, че момичетата в Тик Ток се опитват да имитират външния вид на злодеите: Отровната Айви във франчайза за Батман, Шиго в „Ким Суперплюс“, Анджелина Джоли в „Господарка на злото“. Те имат едно общо нещо – непоколебим сексапил.

Съблазняването обаче не изисква драматична промяна в цялата личност. Можете да го постигнете, като просто използвате малко очна линия и нанесете червено червило върху устните си. Това е ядрото на тенденцията за гримиране като злодей.

Вижте още няколко ключови съвета в галерията: