Вишева се оказа не само фалшива, но и алчна!

Горко му на Алек Младенов ако е избрал Надежда Вишева на финала на "Ергенът", но май натам вървят нещата... Всъщност Алекчо не показа в този формат нито мъжество, нито кой знае колко разум, така че с Надето може и да си паснат, коментират в нета.

 

Днес обаче темата е тя и не просто фалша й, който крещи отвсякъде, а наглостта и алчността й, базирани на принципа "ден година храни". Вишевата така се е ентусиазирала, че е станала известна (знае, милата, че това ще трае от ден до пладне, но се радва) и й хрумнало да иззоца колкото може повече будали.

 

Както знаем, тя отвори салон за красота, в който работи като гримьорка. Именно гримьорките из цяла България обаче нададоха рев и я изобличиха. Оказа се, че Вишева не само си е надула цените двойно и тройно, но и реално не показва нищо от работата си.

 

"В страницата й има единствено снимки от интернет. Къде е нейната работа, нейните клиентки, снимани и показани така, както при всички нас?! Няма ги. Идете и проверете сами - един неин грим няма, но ще стриже булките с 300 лева?! А ние ходим по семинари, развиваме се и си плащаме за това сами. Май е по-добре да се наредим за влизане в "Ергенът", а?! Така ставали нещата", бунтуват се професионалистки и с право.