Пълнолунието в края на седмицата в знака Овен също ще се превърне в Суперлуна. Друго наименование на септемврийското пълнолуние е Жътвена луна и се свързва с факта, че през този период се прибират последните плодове и се провеждат традиционните празници и ритуали, посветени на това. Опасността идва от това, че септемврийското Пълнолуние е в огнените емоции, присъщи на знака Овен, които ще повлияят не само на типичните представители на този знак, но и на всички останали. Рискът от "счупване на нещата" ще бъде силен за типичните Лъвове и Стрелци и в по-малка степен за Раците и Скорпионите. Но при всички случаи през периода на Пълнолунието се препоръчва особено да контролирате емоциите си, да се стараете да не действате под влияние на гнева или да не давате необмислени обещания. Също така не трябва да планирате пазаруване по време на предстоящото Пълнолуние - по-добре е да изключите всякакви разходи в този ден. По-късно ще бъде изключително трудно да се попълни бюджетът, а и самите покупки едва ли ще донесат радост.

Квадратурата на Венера и Уран на 28-29 септември ще направи емоционалното ни настроение нестабилно и няма да се отрази най-добре на здравето ни. В риск са тези, чиито хронични заболявания са свързани с кръвообращението, периферната нервна система и жлезите с вътрешна секреция. Бизнес секторът също ще стане уязвим за различни видове измами и интриги. Сътрудничеството, започнало в този ден, може да стане много проблематично и да донесе неприятности по-късно. Финансовият сектор също ще бъде подложен на колебания. И най-добрата препоръка ще бъде да се намали активността при разпределението на паричните потоци, да се намалят разходите, а също и да се премахнат всякакъв вид дългови задължения. В областта на взаимоотношенията са най-вероятни конфликти, емоционални вълнения и превъзбуда. Моментните страсти ще допринесат за установяването на нестабилни връзки, които ще се отразят зле на репутацията ви. Ексцентричното поведение в любовта ще бъде характерно дори за представителите на земната стихия - Телец, Дева и Козирог, които може да загубят обичайния си самоконтрол за кратък период от време.

Тригонът Меркурий-Уран ще донесе добри новини в областта на бизнеса и финансите, както и възможности за стартиране на нови проекти. Реорганизацията на бизнеса, промените в екипа и оптимизирането на бизнес процесите са особено благоприятни през този период. Всяка интелектуална дейност ще има добър ефект; успешното полагане на изпити и придобиването на нови знания или умения ще бъдат успешни. Благоприятно е да закупите електроника, комуникационно оборудване, както и да промените имиджа и стила си на обличане. Пътуването на къси разстояния ще ви донесе не само удовлетворение, но и съвсем осезаеми материални ползи. Общуването с приятели ще добави добро настроение и ще даде нов импулс за по-нататъшни важни дела. Що се отнася до здравето, всички диагностични процедури ще бъдат точни, а лечението с помощта на иновативни методи и технологии ще има добър ефект. Близнаците, Девите, Водолеите, Скорпионите и Козирозите ще се чувстват особено хармонично в професионалната сфера, като бързо и ефективно ще решават неотложни проблеми и ще използват най-оригинални и нестандартни методи. Овенът, Лъвът и Стрелецът ще имат възможност да подобрят материалната си сфера, а Ракът и Рибите ще имат възможност да подобрят отношенията си с близките.
Вижте в галерията какво още ви очаква според зодията през следващата седмица.