Началото на седмицата ще ни зарадва с навлизането на Меркурий в знака на Дева – втората му обител. Меркурий се чувства много хармонично в този знак, демонстрирайки най-добрите си качества - наблюдателност, способност да откроява същността в големи потоци от информация. Изключителните аналитични способности, постоянството, търпението и наблюдателността ще бъдат характерни не само за Девите, но и за Близнаците. Последните също ще могат да реализират дългогодишните си планове в търговската сфера, което ще доведе до подобряване на финансовото им състояние в бъдеще. Добро представяне могат да демонстрират Овен, Лъв и Стрелец, чиято дейност е свързана с наука или изследвания.
Интензивният квадрат на Слънцето и Юпитер на 12 септември ще замени градивните тенденции от началото на седмицата с по-малко практични и нестабилни. Овен и Лъв могат да „ударят целта“, показвайки екстравагантност, екстравагантност и самонадеяност, което не само ще се отрази негативно на тяхната репутация, но и ще отблъсне достойните хора от обкръжението им. Стрелец, Риби и Рак ще демонстрират непрактичност, а в проявите си на щедрост и великодушие ще се стремят към показни жестове и ще очакват похвала и признание за заслуги. На Телец, Дева и Козирог не се препоръчва да поемат допълнителни задължения – особено в професионалната сфера. Съществуват големи рискове да не успеете да се справите с работното натоварване, като по този начин навредите на бизнеса и собствената си репутация. Скорпионите трябва да избягват да дават обещания не само на приятели и роднини, но и на непознати, а на Близнаци и Водолей се препоръчва да избягват публични дискусии, спорове, хазарт и финансови спекулации.
Хармоничният секстил на Марс и Меркурий ще изглади малко тенденциите , което ще позволи на Овен и Скорпиони бързо да постигнат лични цели, използвайки интелигентност, хитрост и дори манипулиране на хората. Козирозите, Девите и Близнаците ще успеят да разрешат въпроси в сферата на наследство, застраховки, кредити или инвестиции. Раците и Рибите ще имат възможност да говорят публично, да популяризират някои свои идеи пред ръководството, като проявят необичайна смелост и активност. Лъвовете и Стрелците могат да получат предложения за смяна на работа, нова позиция или за присъединяване към нови обещаващи проекти. Телец и Везни ще поемат инициативата в романтичната сфера и ще успеят да придобият обещаващи фенове. Здравето и настроението на Водолеите ще се подобрят, което ще доведе до приятни ситуации и житейски събития.
Седмицата ще завърши с положителен аспект на Венера и Юпитер , който се характеризира преди всичко с неочакван късмет, приятни събития, подаръци и изненади. Особено благоприятни събития се очакват в романтичната сфера и творческите дела. Телец, Везни и Риби могат да преживеят важни събития, свързани с отношения или бизнес партньори. Стрелец и Рак ще успеят да подобрят финансовото си състояние, а Лъвът ще заеме първи позиции по признание и популярност в професионалната сфера. За Близнаци и Водолей неочакваните изненади и знаци на внимание от фенове и партньори ще бъдат съвсем реални, докато Скорпионите вероятно ще имат романтични запознанства или печалба от лотарията. Козирозите ще могат да постигнат отлични резултати, като се грижат за здравето си и поддържат физическа форма.
Вижте в галерията какво още са ви подготвили звездите според зодиакалния ви знак: