Следващата седмица на февруари ще започне с хармоничния аспект на Венера и Нептун, който ще донесе повишена чувствителност и интуиция за Телец, Везни и Риби. Представителите на тези зодии ще изпитат особено духовно единство с любимите хора. Сферите на чувствата и романтиката се активират при Раците и Скорпионите, които ще са склонни към любовни увлечения и неочаквани сексуални връзки. Вторник е много хармоничен ден за сватби, годежи и семейни тържества. Стрелците ще успеят да разрешат някои отдавнашни проблеми със своите партньори или ухажори, а Близнаците и Девите ще намерят общ език с тези, от които зависи израстването им в кариерата или професионалния успех.

Съвпадът на Марс и Плутон в сряда ще повлияе на Овните и Скорпионите, които не само ще усетят мощен прилив на сили и енергия, но и ще създадат определено поле за активност и движение около себе си. Но типичните Лъвове и Козирози трябва да бъдат особено внимателни, както при движение, така и при посещение на места с голямо струпване на хора. Рисковете от отравяне и нараняване ще бъдат големи за типичните Везни и Риби, а за Близнаци, Стрелци и Водолей не е препоръчително да посещават психолози, хипнолози и кинезиолози. Грешки в бизнеса са вероятни за Девите и Телците, които трябва да намалят деловата си активност поне за няколко дни предварително. За здравето е важен транзитният аспект на Марс и Плутон, тъй като хирургичните операции през този период обикновено са много успешни, а началото на лечението на рак дава отлични резултати.

Хармоничният секстил на Меркурий и Хирон в средата на седмицата ще се отрази най-много на дейностите на Близнаци и Дева, които, на първо място, благодарение на повишеното любопитство и желание за нови неща, ще могат да постигнат напредък в работата, ученето и бизнес. В същото време за Девите акцентът ще бъде изместен към обучение, получаване на сертификати, дипломи и полагане на изпити, а за Близнаци - върху търговски въпроси, търговия, бизнес и бизнес комуникации. За Стрелец аспектът на Меркурий и Хирон ще донесе интересни възможности за изява в творчески хобита, свързани с фината моторика: например в различни видове ръкоделие, изящни занаяти, бижута и др.

Следващият квадрат на Меркурий и Уран ще провокира разсеяност и известна раздразнителност у Водолей и Козирог, на които не се препоръчва да се занимават с бизнес, изчисления и анализи в последните дни от седмицата. Водолеите трябва да прекарват повече време вкъщи, четейки книги и гледайки любимите си филми, а Козирозите трябва да започнат да почистват пространството си, минимизирайки комуникациите и общуването. Близнаци и Дева трябва силно да контролират емоциите си, когато общуват с хора, особено с непознати. Рисковете от подкопаване на репутацията им поради прояви на невъздържаност са големи за Лъв и Овен, които могат да развалят отношенията с близки, роднини или приятели. Препоръчително е Раците да не се впускат в дълги обяснения или поучения, когато общуват в семейството и на работното място, тъй като отговорът обещава да бъде изключително остър и неочакван.

Седмицата ще завърши със съвпад на Венера и Плутон – критичен период за застояли отношения в двойките. Рисковете от разпадане на съюза са високи, ако няма промяна и развитие на отношенията, тъй като скуката не винаги е синоним на стабилност. Телец, Везни и Риби ще изпитат определени трудности с партньори, които ще трябва да преразгледат основите на своите съюзи и връзки в посока на значителни промени. Овните, Скорпионите и някои представители на зодия Лъв ще получат повишено внимание от противоположния пол. Проявявайки лекомислие и несериозност в отношенията, някои ще предизвикат недоволство и ревност, а понякога и отмъщение от изоставени или обидени фенове.

Вижте в галерията какво още ви очаква през втората седмица на февруари според зодиакалния ви знак.