Следващата седмица на октомври ще донесе нови положителни тенденции за много представители на Зодиака. Седмицата ще започне с хармоничен тригон на Слънцето и Юпитер – период на късмет и благоприятни възможности. Можете да стартирате нови проекти, свързани с обучение, публични изяви, пътувания до други страни, издателска дейност, реклама и намиране на съмишленици сред властимащите. Стрелец, Риби и Рак ще могат да подобрят позицията си в професията, да увеличат благосъстоянието си и да разрешат здравословни проблеми. Лъвовете и Овните ще бъдат център на внимание, ще се радват на заслужени комплименти и възхищение. В същото време Овните ще могат да популяризират някои от творческите си проекти, а Лъвовете - финансовите.
Опозицията на Венера и Уран в началото на седмицата малко ще развали картината , което ще донесе вътрешно безпокойство, нужда от усамотение и хаотични емоции. Телец, Везни и Риби могат да се скарат с партньорите и колегите си, което може да доведе до дълготрайни конфронтации. Водолей, Козирог и Скорпион ще бъдат склонни към спонтанни разходи и неразумни финансови действия. Близнаци и Дева могат да се сблъскат с прекъсвания на плановете си, а Стрелец, Лъв и Овен може да претърпят повреди в електрониката и комуникационни повреди. Общата склонност да флиртуват без задължения, да раздават внимание без особено разграничаване, ще бъде характерна за повечето представители на зодиакалния кръг.
Положителният тригон на Венера и Нептун доста бързо неутрализира негативните последици от предишната опозиция с Уран, а облагодетелствани от този аспект ще бъдат хора с творчески професии – актьори, майстори на илюзии, художници и музиканти. Вдъхновението, което ще изпитат през този период, ще допринесе за създаването на оригинални произведения, ярки роли и артистични изяви. Риби, Везни, Стрелец и Телец могат да се влюбят неочаквано и взаимно, а Козирозите и Девите могат да напуснат зоната на рационалното и предвидимото, в зоната на необичайни емоции, изненади и спонтанност.
Квадратът на Слънцето и Марс ще провокира някои хора да демонстрират „правото на силата“. Агресивното отношение и склонността към нетолерантност ще станат преобладаващи. На Овните и Скорпионите се препоръчва сдържаност – особено при общуване с началници и авторитети. Лъвовете могат да предявят претенции към тях, някои от които съвсем основателни. Везни и Телец могат да изпитат известна загуба на сила и емоционално объркване.
Пълнолунието в Овен, което ще се случи на 17 октомври , също ще стане Супер Луна - това е отличен период за „рестартиране“. Овните ще получат шанс да променят коренно живота си, а Раците и Везните ще се отърват от колебанието и нерешителността по отношение на отдавнашни противоречиви ситуации в романтичната сфера. Препоръчва се на Лъвовете и Стрелците да прекарат периода на Суперлуната у дома, като се опитват да общуват по-малко с обществото.
Седмицата ще завърши с хармоничен секстил на Венера и Плутон, който ще се отрази преди всичко на Скорпионите. Последните ще бъдат по-популярни сред противоположния пол от обикновено, ще спечелят обещаващи романтични обожатели, а някои ще стартират сериозни връзки. Овен и Риби ще бъдат потопени в романтични емоции, флирт и общуване, а Везни и Телец ще могат да създадат нови връзки на базата на общи творчески интереси. Успехът във финансовата сфера е възможен за Водолей, Близнаци и Козирог. Последните ще проявят гъвкавост и чар към другите, което дори ще подобри позициите им в кариерата. Лъвовете и Стрелците ще успеят ясно да покажат своите способности и таланти и успешно да разрешат въпроси, свързани със застраховки, наследства и кредити.
Вижте в галерията какво още ви очаква през следващата седмица според зодиакалния ви знак: