Следващата седмица на март ще започне с промени. Първо Слънцето напуска знака Риби и преминава в знака Овен. Второ, Марс ще премине в знака Риби. Тези противоположни тенденции ще имат дестабилизиращ ефект върху много представители на Зодиака. Особено ще пострадат Риби и Овен. Знакът Риби не е в унисон с активната и войнствена енергия на Марс, който в този знак е принуден да проявява смирение, сдържаност и приемане. В тази връзка на Овните не се препоръчва да пробиват стена с глава, показвайки обичайна активност и напрежение. По-добре е временно да изберете балансирана позиция, опитайте се да не форсирате събитията, а просто да се оставите на течението в състояние на известно отпускане и откъсване. Това ще помогне не само да се запази нервната система, но и да се запази физическото здраве. Рибите ще се чувстват по-активни от обикновено. Но скоро тази дейност ще бъде изместена в сферата на романтиката, където може да се прояви под формата на изясняване на отношенията с партньори, представяне на открити претенции, недоволство и критика. Между другото, в някои моменти това ще бъде от полза за самите Риби, тъй като тяхната характерна резервираност и отлагане на решения за по-късно не допринася за пълноценно взаимодействие с партньорите.

Хармоничният секстил на Слънцето и Плутон в средата на седмицата ще донесе положителни промени на много хора в личния и семейния живот, но началото на този процес не винаги може да се възприеме положително. Крайният резултат обаче ще бъде от полза за всички участници. През този период е благоприятно да започнете ремонти, строителство, да подобрите условията си на живот. За здравето секстилът на Слънцето и Плутон е изключително двусмислен. Съвсем здрави хора могат значително да влошат здравето си с нездравословен начин на живот или небалансирана диета. А тези, които имат хронични заболявания, напротив, благодарение на дисциплината и последователността могат да подобрят здравето си и да се отърват от дългогодишни проблеми.

За бизнесмените средата на седмицата ще донесе възможности за успешно решаване на сложни въпроси, свързани с данъците, осигуровките и кредитите. Взаимодействието с бизнес партньори ще бъде особено успешно за типичните Скорпиони и Лъвове, които ще могат да разрешат почти всеки проблем. Скорпионите в същото време ще подобрят финансовото си състояние и ще постигнат по-изгодни позиции за себе си, а Лъвовете ще постигнат популярността и признанието, към които са се стремили толкова дълго.
Хармоничният аспект на Венера и Юпитер в края на седмицата ще донесе приятни материални придобивки или подобряване на финансовото положение за Стрелец, Везни, Телец, Рак и Риби. Стрелец и Риби ще предпочетат да изразходват получените ресурси за доста осезаеми придобивки, а Везни, Рак и Телец, напротив, ще искат да спестят пари за последващи придобивки. Водолеите и Близнаците ще имат възможност да разширят кръга си от контакти, включително и в професионалната сфера. Девите и Козирозите, напротив, ще насочат вниманието си към семейството и отношенията с партньорите. Лъвовете ще намерят благодарна публика, за да демонстрират таланта си, а Скорпионите ще имат възможност да сбъднат отдавнашните си мечти.

Вижте в галерията какво още ви очаква през поредната седмица на март според зодиакалния ви знак.