Последната седмица на септември ще ни донесе положителни тенденции в хармоничните аспекти на планетите, които само леко ще бъдат „развалени” от опозицията на Нептун и Меркурий в сряда.
Седмицата ще започне с тригона на Меркурий и Уран - период на прозрения, творчески постижения, интуитивни догадки и разкриване на тайни. За инженерите и учените, занимаващи се с технологии и електроника, тригонът ще позволи успешно да въведат нови идеи в производствения процес, да подобрят качеството на работа и да получат материални награди за работата си. Близнаците и Девите ще успеят да прокарат някои свои идеи в професионалната сфера, а също така ще направят блестящи открития, които бързо ще приложат на практика. Козирозите, Водолеите и Скорпионите ще почувстват върха на интелектуалните способности и ще успеят да стигнат до дъното на много неща, забелязвайки и най-малките нюанси, които са недостъпни за повечето.
Опозицията на Меркурий и Нептун ще доведе до опасност от попадане под влиянието на разрушителни идеи или измамни схеми. През този период критичното мислене отслабва при повечето хора – то се заменя с илюзорно възприятие, лековерност и емоционална нестабилност. Водните дейности или пътуването по вода не се препоръчват поради висок риск от инциденти. В сряда не си струва да теглите заеми или пари на заем, както и да се занимавате с инвестиции, финансови сделки, застраховки и фотография. Близнаци, Везни и Дева ще изпитват нерешителност, колебливост и разсеяност, поради което не трябва да вземат важни решения или да дават каквито и да било обещания. Риби и Стрелец рискуват да бъдат непрактични, което може да доведе до материални загуби. Овните и Лъвовете се съветват да изключат алкохола от диетата си, а Телците и Козирогите да не карат кола. Раците и Скорпионите са противопоказни за участие в спорове, а Водолеите не трябва да посещават многолюдни места.
На 26 септември Меркурий образува тригон с Плутон , което е особено благоприятно за намиране на изгубени вещи и вземане на важни бизнес решения. Представителите на елемента Въздух - Близнаци, Везни и Водолей - ще имат възможност да говорят публично и да работят с голяма аудитория от хора. Заслужава да се отбележи, че всяко взаимодействие в социалната сфера за тези знаци също обещава да бъде успешно и да донесе отлични резултати, но в по-далечно бъдеще. Овен и Лъв ще вземат мъдри решения, ще проявят самодисциплина, спокойствие и внимание. Проницателността на Скорпионите ще се изостри и може да се появи окултно ясновидство. Раците и Рибите ще се занимават със самоусъвършенстване, свързано с промяна на начина им на живот към по-здравословен, както и с усвояване на нови полезни умения и знания. В същото време за Раците има рискове някои идеи да преминат в категорията на натрапчивите, тъй като им е трудно да останат в рамките на разумното, когато се появят положителни резултати от техните усилия. Телец, Дева и Козирог ще имат успех по въпроси, свързани със заеми, застраховки и наследства. Призивите към властите също ще донесат желаните резултати. Стрелците ще попаднат в светлината на прожекторите и ще успеят да намерят съмишленици или партньори, за да реализират интересни и полезни идеи.
Вижте в галерията какво още ви очаква през следващата седмица според зодиакалния ви знак.