Предстоящата седмица обещава да бъде успешна за много зодиакални знаци, но най-важният въпрос е в коя област.

Първият летен месец ще завърши с хармонични аспекти на Слънцето, Меркурий и Сатурн, когато вниманието и концентрацията на повечето от нас забележимо ще се повишат и нещата, които са били отлагани за неопределен период, внезапно ще започнат да се решават. Това е чудесно време за дългосрочно планиране на бъдещето ви. Особено благоприятен период настъпва за бизнеса.

Ще дойде добро време за онези, които са заети с учене, полагане на изпити, получаване на сертификати - проявената сериозност, внимание и искрен интерес ще бъдат забелязани и високо оценени. Датите от 26 до 30 юни са благоприятни за посещение на официални инстанции, намиране на покровители за осъществяване на идеите.

Избягвайте пътуванията, особено на дълги разстояния, посещението на масови мероприятия. Съветите на по-възрастните хора ще ви бъдат от полза, особено на Козирог, Лъв и Близнаци. Тези дати са благоприятни и за диагностични медицински процедури. Затова тези, които планират да проведат преглед, да се погрижат за здравето си, могат спокойно да започнат да го правят.
Времето е благоприятно за романтичната сфера, но само ако двойката е в сериозна връзка или вече е в такава. Можете спокойно да планирате съвместното си бъдеще, например да организирате годеж или да започнете да организирате сватба.

Но квадратурата на Марс и Уран, която ще започне в края на месеца, ще задълбочи съществуващите кризи както в съществуващите взаимоотношения, така и в романтичната сфера. Всички досегашни проблеми могат да се изострят значително. Ето защо много Овни, Скорпиони и Водолеи ще трябва да контролират много сериозно емоциите си, за да не развалят това, което вече е налице и е изградено с големи трудности. През този период рисковете от наранявания също са високи, особено при контакт с електрически уреди.

Първият юлски уикенд ще подобри ситуацията, тъй като хармоничният секстил на Слънцето и Юпитер ще донесе усещане за късмет, добро настроение на повечето представители на зодиакалния кръг.

Стрелците, Рибите и Раците ще се радват на нови източници на доходи, подаръци и професионални перспективи. Съвпадът на Слънцето и Меркурий на 2 юли ще добави оптимизъм на Девите, Близнаците и Лъвовете.

Професионален успех очаква Телеца, Везните и Скорпиона, като последните най-вероятно ще се потопят в нови главозамайващи романи. Здравето ще се подобри при почти всички представители на зодиакалния кръг и дори сложните хронични заболявания ще отстъпят.

Разберете повече в галерията: