Прайд от четири лъва е забелязан в британския град Брадфорд, но вместо големи, страшни котки, те са най-обикновено английско семейство, претърпяло невероятна трансформация.

Клаудия и Роб Каръл, заедно с двете им деца – Фин (6 г.) и Рубен (2 г.), бяха превърнати в герои от „Цар Лъв”, благодарение на графичния дизайнер и художник Девин Мичъл. Семейството е било избрано сред стотиците кандидати, а творецът е работил с тях четири дни, за да успее да създаде реалистични портрети.

Девин е използвал като основа героите от „Цар лъв”, за да постигне невероятните резултати. След заснемането на семейството, той е използвал дигиталните технологии, за да създаде уникален лъвски портрет на всеки член от семейството.

Проектът е спонсориран от „Дисни” по случай техен нов детски сериал, вдъхновен от „Цар лъв” – „Лъвска стража”.

Майката Клаудия, която включила семейството си в надпреварата, споделя: „Беше невероятно да видим крайния резултат – ние сме големи фенове на „Дисни” и на първия „Цар лъв”. А децата бяха много се радваха да видят как биха изглеждали като част от прайд, подобно на семейство на Симба и Нала.”

Виж индивидуалните портрети в галерията ни. Харесват ли ти?