Какво ще кажете, ако ви предложат 7000 хиляди долара само за шоколад, 200 хиляди за злато, 52 хиляди за забавление? Изкушаващо нали!

Запознайте се с Линда Андраде - инфлуенсър от Дубай, която е омъжете за местен милионер. Интересен факт е, че Линда предизвика възмущение в социалните мрежи, след като разкри как е похарчила над 2 милиона долара от парите на съпруга си само за... седмица!

Видеоклипът, в който подробно се описва разточителното харчене на златотърсачката, събра над 700 хиляди гледания в TikTok.

"Не се срамувам да се нарека златотърсачка", казва 23-годишната Андраде пред New York Post, докато описва навиците си за харчене на пари.

 

Когато е едва на 19 години, Линда се премества от Калифорния, за да се омъжи за Рики Андраде – богат дубаец, занимаващ се с криптовалута. Оттогава насам Линда често демонстрира завидното си финансово положение в клипчета, които събират милиони гледания.

Малка част от тях показват простичкото й ежедневие, което включва кафе в чаша от 24-каратово злато или как мъжът й е осветил най-известния небостъргач в Дубай „Бурдж Халифа“ с послание "Честит рожден ден" за 23-тия й рожден ден...

Едно от последните й видеа показва как за една седмица могат да се похарчат 2,5 милиона долара. Ето и разбивката: депозит от 1 411 008 долара, 356 214 долара за пазаруване, 229 141 долара кеш, 7 210 долара за шоколад, 201 200 долара в злато, 52 210 долара в "пари за забавление"...

За изненада или не, показното харчене, което Линда демонстрира, не се харесва особено на по-голямата част от потребителите в ТikTok: 

"Това не е харчене. Това е разхищение", "Плача, когато похарча 10 долара в "Макдоналдс", а други директно я опрекнаха "Дали пък не си измисля просто числа...".

"В този момент тя просто си измисля числа", я обвини трети потребител в TikTok.

Въпреки коментарите и злите езици, Линда твърди, че се е омъжила за Рики, защото е видяла сходни черти от характера му с тези на баща й. "Не търсех богат, а амбициозен човек, парите и състоянието му не бяха приоритет, търсех просто добър човек. Защото нека си го кажем - можеш да си с някой богат човек, който се отнася с теб като с парцал“.

Оказва се, че бъдещият й съпруг невинаги е бил богат. Когато се запознават с Линда, Рики работил като техник и оправял съдомиялни машини.