Ирина Шейк показва сексапила си в нова фотосесия за списание "Elle", а в интервюто разказва за личния си живот.

37-годишният модел говори за съвместното родителство с Брадли Купър и за работните си ангажименти, докато се грижи за дъщеря си Леа.

Шейк споделя, че с Брадли се разбират добре за грижите на дъщеря им, въпреки че прекратиха връзката си през 2019 г.

„Той е най-добрият баща, за който с Леа можехме да мечтаем“, казва Ирина.

Бившата двойка не е наела бавачки за детето и го учи на по-скромен живот.„Вземаме Леа навсякъде с нас. Много е просто. Преди два дни трябваше да отида на фитнес, затова просто ѝ купих блок за рисуване и ѝ казах, че трябва да тренирам. Тя рисува един час и след това отидохме на репетиция в Michael Kors. Той ѝ подари чанта, а тя му нарисува котка“, споделя Шейк.

„Леа посети много страни през последните два месеца, но искаме да знае стойността на нещата. Искаме да ѝ покажем, че трябва да работиш усилено, за да постигнеш нещо”, добавя тя.

Ирина споделя, че е имала скромно детство и че е живяла с родителите и сестра си в апартамент от 35 квадратни метра в Русия. "Никога не съм си мислила: "Искам различен живот ", споделя Шейк.

Когато е едва на 14 години, баща ѝ се разболява от тежка пневмония, след което умира. Съзнавайки, че цялата тежест остава върху майка ѝ, тя решава да помогне за покриване на финансовите разходи.

„Баща ми винаги е искал момче. Той ни обичаше много, но когато почина, почувствах, че съм родена в грешното тяло. Имах чувството, че трябва да се грижа за семейството. Мразех да съм момиче. Спомням си, че имах спорове с майка ми, защото тя искаше да ме облече в дрехи на цветя, а аз да нося тъмни цветове“, спомня си топ моделът.

Сестрата на Ирина била обсебена от грима и прическите, затова се записала в козметично училище. Именно там признават красотата на Ирина и тя получава предложение за работа в Париж.

Това било началото на нейната кариера, като хонорарът ѝ бил 60 евро на седмица. „Имах агенти, които ми казваха, че трябва да се подстрижа, да стана руса и да отслабна, и аз казах категорично НЕ“, казва Шейк, която била на 20 години, когато напуснала дома си в преследване на модна кариера, казва Ирина и обяснява, че трябва да работи, за да покрива разходите си.

Тя споделя и как се справя, когато дъщеря ѝ не иска тя да ходи в други градове заради служебни ангажименти. „Казвам ѝ: „Искаш да отидеш на почивка, нали? Искаш да пазаруваш. Ето защо трябва да отида в Лондон. Ще останеш с татко, защото мама трябва да работи."

Вижте кадри от новата ѝ фотосесия в галерията: