"Моят съпруг", така Ирина Тенчева нарече половинката си – продуцентът Иван Христов, в скорошно гостуване в "Преди обед" по bTV, където бе гост коментатор цяла седмица. Думите й бързо предизвикаха реакции в социалните мрежи.

Преди дни стана достатъчно видно от едно тяхно Инстаграм включване и друго - че бившата тв водеща и половинката й носят брачни халки. Иван и Ирина до този момент не са споменавали нищо за сватба, а преди 8 години бяха тиражирани слухове, че са имали такава в тесен кръг в Барселона. Но дали е така, само те могат да потвърдят.

Като нищо едно от коледните чудеса за тях тази година да е било именно венчавка. Двамата може тайно да са сключили граждански брак, а лятото, например, да вдигнат и хубава голяма сватба.

Припомняме, че продуцентът вече се е женил веднъж - през 2012 г. за бившата тв водеща Вихра Петрова, която към днешна дата води седмичната астрологична прогноза в "На кафе" по Нова тв. Разводът им тогава се превърна в медийна сензация, като и до днес отношенията им са много резервирани, но доста по-приемливи, отколкото бяха преди - в името на дъщеря им Ава.

Преди да се влюби в Иван пък, Ирина бе омъжена за финансиста Георги Сарачинов, от когото има две деца - Спас и Верджиния. През 2015 г. Ирина роди и Самуил, който е плод на любовта й с Иван Христов. Така към днешна дата двамата имат общо четири деца.