Едно от най-обичаните звездни семейства в Холивуд - това на Джон Леджънд и Криси Тейгън изненадаха всички преди броени часове, споделяйки овината, че отново са станали родители. Само пет месеца след появата на дъщеричката им Ести. Малкият Рен Александър се появява на бял свят на 19 юни с помощта на сурогатна майка.

"Откакто се помня, винаги съм искала четири деца", започна своя дълъг пост 37-годишната Криси, разкривайки, че със съпруга ѝ са започнали да обмислят сурогатното майчинство като опция през 2021 година след заубата на сина им Джак.

Впоследствие двамата срещат сурогатната майка на момченцето – Александра, чието име всъщност е вдъхновение за второто име на малкия Рен. "Исках да бъда нейна приятелка, исках децата ни да играят, исках да вечеряме заедно, исках да положа глава на корема ѝ и да мога да усетя хълцането и ритниците. Исках те да бъдат в живота ни", споделя още Криси Тейгън в публикацията си.

Първият опит за ембриотрансфер на звездната двойка завършва с неуспех, но докато Криси е бременна с третото им детенце, тя и Джон разбират, че сурогатната майка също е бременна. Така преди броени дни на бял свят се появява Рен Александър.

Припомняме, че Криси и Джон са родители на Луна, Майлс, Ести, а вече и на Рен! Вижте снимките на голямото и щастливо семейство в галерията ни: