2024 година ще бъде годината на Зеления дървен дракон според Китайския календар.

По традиция в навечерието на Нова година много дами избират тоалети в цветовете, които ще са популярни през следващата календарна година. Ако искате и вашият външен вид да помогне на късмета ви да се удвои през Годината на Дракона, можете да си направите маникюр в именно тези нюанси.

Според източния календар, 2024 година ще премине под знака на Зеления дървен дракон. Разбира се, годината на Дракона официално ще настъпи чак на 10 февруари, след празненствата по случай китайската Нова година, така че засега можете спокойно да продължите да използвате настоящата палитра от цветове, която е подходяща за годината Черния воден заек.

Въпреки че са подранили обаче, много любители на езотериката вече започват да включват новите символи в ежедневието си, за да „умилостивят“ животното-талисман и да привлекат късмет и щастие още преди настъпването на новата календарна година.

Ако вярвате в магията на цветовете и искате да отпразнувате новогодишните празници, съпътствани от най-добрите поличби, тогава си направете маникюр във водещите цветове за следващата година. А кои са те може да видите в нашата галерия!